کد خبر : 208201
تاریخ انتشار : شنبه 31 تیر 1402 - 19:50

فراخوان هفتمین دوره داوری نشان ملی مرغوبیت و برتری صنایع دستی

فراخوان هفتمین دوره داوری نشان ملی مرغوبیت و برتری صنایع دستی

به گزارش ایلنا به نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی هرمزگان: ساناز رمجی روز شنبه ۳۱ تیرماه ۱۴۰۲ با اعلام این خبر گفت: آخرین‌مهلت ثبت‌نام در این رویداد ۲۰ شهریورماه سال جاری است. معاون صنایع‌دستی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی هرمزگان با اشاره به اینکه پیش‌ شرط‌های لازم در این رویداد سازگاری

فراخوان هفتمین دوره داوری نشان ملی مرغوبیت و برتری صنایع دستی

به گزارش ایلنا به نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی هرمزگان: ساناز رمجی روز شنبه ۳۱ تیرماه ۱۴۰۲ با اعلام این خبر گفت: آخرین‌مهلت ثبت‌نام در این رویداد ۲۰ شهریورماه سال جاری است.

معاون صنایع‌دستی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی هرمزگان با اشاره به اینکه پیش‌ شرط‌های لازم در این رویداد سازگاری با محیط‌زیست و احترام به ارزش‌های محیط‌ زیست در به‌ کارگیری مواد بکار رفته در محصول و تکنیک‌های مورداستفاده در محصول، رعایت حقوق اجتماعی و قوانین کار  است افزود: معیارهای داوری انتخاب آثار مرغوبیت، اصالت، نوآوری و قابلیت است.

او هدف از برگزاری این رویداد را کمک به ارتقاء و بهبود کیفی محصولات تولیدی، ایجاد رقابت سالم بین صنعتگران و هنرمندان کشور دانست و افزود: تسهیل در شناسایی هنرمندان فعال، انتخاب، معرفی آثار برگزیده و ایجاد انگیزه بروز استعدادها، نوآوری و خلاقیت در تولید صنایع‌دستی از دیگر اهداف این رویداد ملی است.

رمجی ادامه داد: هر هنرمند می‌تواند در این دوره ۳ اثر هنری ارائه دهد که محصولات ارائه‌ شده برای شرکت در دوره‌های داوری اعطای نشان ملی مرغوبیت و برتری آثار صنایع‌دستی باید دربسته بندی سبز (قابلیت بازگشت به طبیعت) باشد و از مواد مصرفی مرغوب تولیدشده و حقوق مالکیت معنوی در طراحی و تولید آن حفظ‌ شده باشد.

معاون صنایع‌ دستی اداره‌ کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی هرمزگان افزود: همچنین توجه به کیفیت کالا، اصالت و هویت فرهنگی، زیبایی و شکیل بودن اثر، دوستدار محیط‌زیست بودن، قابل‌فروش بودن، خلاقیت و نوآوری، رعایت کپی‌رایت و حقوق نیروی کار ضروری است.

او با بیان اینکه پذیرش سازهای سنتی دست‌ساز در صورتی‌که دارای ویژگی هنری در ساخت و تزئین ساز باشد بلامانع است، بیان کرد: در غیر این صورت از پذیرفتن ساز صرفاً به لحاظ کاربرد (صوت) بدون هیچ‌گونه ویژگی در نقش و فرم خودداری خواهد شد.

رمجی افزود: مشارکت هنرمندان به‌صورت گروهی، دخالت حداکثر ۳ نفر در تولید یک اثر پذیرفته است و گواهی مهر اصالت برای گروه صادر خواهد شد.

معاون صنایع‌دستی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی هرمزگان تأکید کرد: هنرمندان باید از کلیه مراحل تولید اثر هنری (پیش‌تولید، در حین تولید و کار نهایی در کنار بسته‌بندی) برای ارائه در این رویداد فیلم و عکس تهیه کنند که فرم تقاضانامه تکمیل و امضا شده به همراه فایل Word آن، کپی پروانه تولید کارگاهی یا انفرادی و یا کارت شناسایی هنرمندان متقاضی، فرم تکمیل‌شده نظارت از کارگاه و اصل تصاویر نیز بایستی به‌صورت CD تحویل حوزه آموزش و ترویج این معاونت شود.

انتهای پیام/

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

زيرنويس باز نميکنه

از نگارش تا انتشار رپورتاژ